Advies voor de mooiste bloemstukken

Kempenaers-Evers is een bloemen- en plantenwinkel en tuincentrum dat u dat tikkeltje meer wilt bieden. Bij ons kunt u rekenen op een klantvriendelijke aanpak met de nodige tijd en ruimte voor professioneel advies. U vindt ook prachtige bloemstukken in Tremelo.

Advies op maat

Het advies dat wij u verschaffen, gaat zeer breed. Denk hierbij aan advies omtrent tafeldecoratie voor een feest tot advies voor bruidswerk, bloemstukken en meer. Ook wat uw interieur betreft, geven wij u graag enkele handige tips en vertellen wij u wat de trends zijn.

Als u bijvoorbeeld enkele kamerplanten wilt plaatsen in uw woonkamer, hoort u van ons welke planten daar goed zouden passen. Wij adviseren u niet alleen over bloemen en planten, maar ook over uw interieur in het algemeen.

Ook meubelen op maat

Zowel voor een nieuwbouwwoning als een bestaande woning kunt u bij ons terecht voor interieuradvies. Kempenaers-Evers heeft ook een eigen naaiatelier dat aanpassingen aan uw gordijnen, tafellakens en ander interieurtextiel uitvoert.

Daarnaast vervaardigen wij eveneens meubelen op maat en voeren wij herstellingen aan uw bestaande meubelen uit. U mag ons ook contacteren voor op maat gemaakte lampenkappen en meer. Ook wat de inrichting van uw tuin en terras betreft, helpen wij u graag verder.

Zelfs voor de beplanting van uw terras, het kiezen van tuinmeubilair, tuinornamenten en verlichting kan u op ons rekenen. Bent u op zoek naar de geschikte feestdecoratie voor uw trouwfeest, communiefeest, tuinparty, kerstfeest of andere? Ook dan helpen wij u graag.

Vraag ons om meer informatie

Hebt u vragen voor Tuincentrum Kempenaers-Evers uit Tremelo, wenst u meer informatie of wilt u graag samen met ons uw project bespreken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via de contactpagina. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.