Groen in uw woning met onze planten

Op zoek naar mooie planten in Tremelo of omgeving die in uw interieur past? Kom dan naar Tuincentrum Kempenaers-Evers, waar wij u graag deskundig advies en goede raad geven bij het kiezen van de juiste plant.

Hangpotten en bloembakken

Wij beschikken over een groot aanbod ingeplante en niet-ingeplante kamerplanten en een zeer groot gamma hangpotten van uitstekende kwaliteit. Daarnaast vindt u bij ons ook volledig afgewerkte bloembakken in verschillende prijscategorieën, gaande van simpele modellen vanaf 3 euro tot zeer grote en exclusieve exemplaren.

Hebt u zelf al een bloembak of pot voor een plant? Breng hem dan mee, kies zelf uit onze grote collectie prachtige bloemen en planten en laat de bloemen of plant door ons inplanten. Dit kan ook wanneer u thuis, op kantoor of in uw zaak vaste bloembakken hebt. Wij komen dan ter plaatse voor de inplanting.

U bent meer dan welkom

In onze fotogalerij kunt u alvast een blik werpen op een deel van ons aanbod. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze planten? Neem dan contact op met Tuincentrum Kempenaers-Evers in Tremelo via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.