Prachtige bloemsierkunst bij Tuincentrum Kempenaers-Evers in Tremelo

Kempenaers-Evers bvba Kerstopendeurdagen:

Vrijdag 10 november 2017, van 11u tot 22u (Nocturne)

zaterdag 11 november 2017, van 9u tot 18u

zondag 12 november 2017, van 9u tot 18u

 

Sinds 1991 kunt u bij Diane Evers en Marc Kempenaers terecht voor: bloemen, planten, binnenhuisdecoratie en tuinmeubelen. Wij staan bekend om onze bloemsierkunst in Tremelo voor speciale gelegenheden, zoals bruidswerk, grafwerk, bloemstukken, een mooie boeketje zomaar, enz.

Ook open op zondag

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor professioneel advies voor zowel interieur als exterieur. Onze troeven bestaan eruit dat wij beschikken over een zeer ruime keuze en dat wij ook aan huis kunnen leveren. Bovendien zijn wij ook open op zondag en bieden wij voldoende parkeergelegenheid.

Kempenaers-Evers bvba

Wij beschikken ook over een zeer uitgebreid aanbod kwaliteitsartikelen die in elk interieur passen. Neem alvast een kijkje op deze website en krijg meteen een beeld van onze verschillende collecties. U kunt nu ook online bestellen.

Neem contact met ons op

Aarzel dus niet en neem contact op met Tuincentum Kempenaers-Evers via de contactpagina. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden van onze bloemsierkunst in Tremelo.

Bloemen

Bloemen zijn een geschenk die bij elke gelegenheid kunnen aansluiten. Dat kan een boeketje zijn of misschien wel een prachtig bloemstuk.

Planten

Voor de afwerking van het interieur in uw woning is de aanwezigheid van een of meer planten een aanrader. Wij kunnen u adviseren wat bij...

Interieur

Niet enkel wat betreft bloemen en planten, maar ook met de rest van uw interieur kunnen wij u helpen. Zo beschikken wij over een eigen...

Exterieur

Ook op uw terras of in uw tuin moet alles er natuurlijk pico bello uitzien zodat u uw gasten kunt verrassen. En u raadt het al, ook daar...